Schoonheidssalon Etten-Leur

Schoonheidssalon Etten-Leur

Sinds ik 16 ben ga ik al regelmatig naar een schoonheidssalon. Dit doe ik dan ook altijd met dezelfde vriendin. Jarenlang gingen we wekelijks naar onze vaste schoonheidssalon. Echter kregen we vorig jaar te horen dat deze schoonheidssalon failliet was verklaard. Dit vonden wij natuurlijk erg vervelend want we hadden een goede band met de eigenaresse. Naast dat we het vervelend vonden voor eigenaresse, moesten we ook een andere schoonheidssalon in Etten-Leur gaan vinden en aangezien mijn vriendin erg kieskeurig is. Was dit makkelijker gezegd dan gedaan.

De zoektocht naar een schoonheidssalon in Etten-Leur

We wisten dus dat we snel een nieuwe schoonheidssalon moesten gaan vinden. Toen we erachter kwamen zijn mijn vriendin en ik direct begonnen met zoeken. Ik heb haar hier de leiding in gegeven, omdat ik wist dat ze niet snel tevreden zou zijn. Echter had ze naar twee weken nog steeds geen schoonheidssalon in Etten-Leur gevonden. Dit was dan ook het moment dat ik besloot om zelf een schoonheidssalon in Etten-Leur te gaan zoeken. Na even op het internet gezocht te hebben, had ik al erg veel hits. Ik besloot dan ook langs een aantal van deze schoonheidssalons in Etten-Leur te gaan. Toen ik bij de eerste schoonheidssalon in Etten-Leur aankwam had ik al direct een goed gevoel. Ik wist voor mezelf dat dit mijn nieuwe vaste schoonheidssalon in Etten-Leur zou gaan worden. Echter wilde ik wel samen met mijn vriendin naar de schoonheidssalon kunnen gaan en daarom besloot ik dan ook om haar een keer mee te nemen. Ik was best wel zenuwachtig, want ik wist dat er een grote kans zou zijn dat ze deze schoonheidssalon in Etten-Leur niet goed genoeg zou gaan vinden.

 

De reactie van mijn vriendin

Toen ik mijn vriendin meenam naar de schoonheidssalon in Etten-Leur was ze in de auto al erg negatief. Dit zorgde er dan ook voor dat ik er niet al te veel vertrouwen in had. Echter reed ik er alsnog heen en kon ik haar reactie alleen maar afwachten. Toen we binnenkwamen zag ik een lach op mijn vriendinnen gezicht verschijnen, hierdoor wist ik gelijk dat zij er ook positief over was. Ze heeft toen een uitgebreide behandeling genomen en nadat ze klaar was hebben we het uitvoerig gehad over deze schoonheidssalon in Etten-Leur. Het bleek dus dat ze deze schoonheidssalon zelf ook erg goed vond en daar was en ben ik erg blij mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright Fan log radio 1 journal 2020
Tech Nerd theme designed by Siteturner