Kapper Eindhoven

Kapper

 

Heb je de laatste tijd meer bad hairdays dan je lief is? Dan wordt het tijd voor een nieuw kapsel! Er zijn kappers genoeg te vinden in Eindhoven! Maar voor je vol enthousiasme naar de kapper Eindhoven vertrekt, moet je wel beslissen welk kapsel je gaat kiezen en daarmee kunnen onderstaande tips je helpen!

Bekijk je gezichtsvorm goed

Om het juiste kapsel te vinden, is het belangrijk dat je weet welke gezichtsvorm dat je hebt. Niet elke gezichtsvorm staat namelijk met elk kapsel mooi. Doe je haren uit de weg en bekijk goed welke gezichtsvorm je hebt. Hieronder staan de verschillende soorten gezichtsvormen beschreven om je op weg te helpen!

 

Ovaal gezicht

Je hebt een ovaal gezicht als je kaaklijn iets smaller is dan de breedte van je gezicht ter hoogte van de slapen. Als je een ovaal gezicht hebt, dan heb je geluk want bij een ovaal gezicht staat (bijna) elk kapsel mooi!

 

Vierkantig gezicht

Als je een brede en hoekige kaaklijn hebt en je jukbeenderen en voorhoofd even breed zijn,dan heb je een vierkantig gezicht. Het ideale kapsel voor een vierkant gezicht is een kapsel met een ronde froufrou, om de vierkantige vorm te breken. Ook een schuine of lange froufrou is een goede optie.

 

Rond gezicht

Je hebt een rond gezicht als je gezicht vol is en je een ronde kin hebt. Daarnaast is je gezicht het breedst ter hoogte van je wangen en oren als het rond is. Een opgestoken kapsel staat beeldig met een ronde gezichtsvorm. Vermijd wel een carré of bob.

 

Rechthoekig gezicht

Als je een rechthoekig gezicht hebt, dan heb je een lang gezicht waarbij de kaaklijn ongeveer even breed is als je voorhoofd, verder heb je ook een hoog voorhoofd en een smalle kin. Bij deze gezichtsvorm staan een bob een carré en kapsels met een froufrou goed!

 

Hartvormig gezicht

Als je een hartvormig gezicht hebt is je gezicht het breedst ter hoogte van je slapen en versmalt je gezicht richting de in. Als je een hartvormig gezicht hebt dan kies je het best voor een lang kapsel, om je kaken te verdoezelen. Ook een halflang kapsel staat je mooi en een kapsel met onderaan krullen is ook een goed idee!

 

Kijk welk kapsel bij je levensstijl past

Wanneer je opzoek gaat naar het perfecte kapsel is het ook verstandig om rekening te houden me je levensstijl. Als je sportief bent dan kies je bijvoorbeeld het best voor een korte coupe. Hou hier dus ook rekening mee!

 

Hou rekening met je lichaamsbouw

Ook je lichaamsbouw heeft invloed op hoe een kapsel je staat. Als je molliger bent dan kies je het best voor een (half)lang kapsel, met onderaan een beetje volume. Doe dit niet als je erg mager bent!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright Fan log radio 1 journal 2023
Tech Nerd theme designed by Siteturner