Cursus Frans Haarlem

Cursus Frans Haarlem

 

Een vreemde taal beheersen is nooit verkeerd natuurlijk, je kunt daar eigenlijk alleen maar baat bij hebben. Stel je moet voor je werk naar Frankrijk om daar een nieuw filiaal van het bedrijf waarvoor je werkt te gaan runnen. Neem dan heel snel een cursus Frans in Haarlem, want communicatie is ontzettend belangrijk zeker ook als het om ondernemen gaat. Kun jij je als leidinggevende niet goed verstaanbaar maken in de Franse taal, dan kun je het wel schudden.

 

Leer zakelijk Frans en leer de taal zowel spreken als verstaan en begrijpen

Overigens is er behalve de cursus Frans in Haarlem ook een speciale cursus waarin de zakelijke taal die in Frankrijk gesproken wordt aangeleerd wordt. Dit is vaak geschikt voor mensen die op heel korte termijn om zakelijke doeleinden naar Frankrijk gaan. In korte tijd wordt ze dan in elk geval de gangbare uitdrukkingen op zakelijk gebied aangeleerd. De cursus Frans in Haarlem is een wat uitgebreidere cursus. Behalve de zakelijke uitdrukkingen leer je er gewoon goed Frans spreken en leer je de taal te begrijpen.

 

Luister naar Franse liedjes en probeer te begrijpen waar het liedjes precies over gaat

Behalve dat je de cursus Frans in Haarlem volgt, kun je zelf ook genoeg doen om de taal snel machtig te worden. Zo zal de docent die de cursus Frans in Haarlem geeft je adviseren om elke dag naar het Franse nieuws te kijken. Probeer te begrijpen wat er verteld wordt. Ook het luisteren naar Franse liedjes is aan te raden, ook nu probeer je te herkennen wat er gezongen wordt. Je kunt online ook Franse kranten proberen te lezen en kijk eens naar een Franse film of serie en probeer die te volgen zonder dat je de ondertiteling gebruikt. Leuk huiswerk, waaraan je hoe beter de cursus Frans in Haarlem je afgaat steeds meer plezier krijgt.

 

Zonder beheersing van de taal raak je nooit de gevoelige snaar

Het is cruciaal dat je de Franse taal goed leert beheersen, zeker als je te maken krijgt met personeel aan wie je allerlei zaken uit moet leggen. Lukt je dat niet, dan zal het lastig worden om de gevoelige snaar bij je medewerkers te raken. En dat is waar het als leidinggevende nou vaak precies om gaat. Wacht dus niet te lang en meld je snel aan voor de cursus Frans. Het zal je verrassen hoe snel jij straks een heel aardig woordje Frans kunt spreken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright Fan log radio 1 journal 2022
Tech Nerd theme designed by Siteturner