Biologisch kinderdagverblijf Amstelveen

Biologisch kinderdagverblijf Amstelveen

 

Misschien heb je wel al eens gehoord van een biologisch kinderdagverblijf Amstelveen en misschien ook niet. Maar het concept is zeker de moeite om te ontdekken. Een biologisch kinderdagverblijf richt zijn aandacht op pure opvoeding, rust en natuur. In een biologisch kinderdagverblijf is er dus altijd een prachtige tuin voorzien, met allerlei planten en dieren. In dit soort kinderdagverblijf zal je kind bijleren over het belang van de natuur. De natuur is belangrijk voor je kind, want het geeft je kind het gevoel van rust en ontspanning. Het is de ideale plek waar je kind tot rust kan komen. Ook het contact met dieren is erg belangrijk. Naast het contact met de natuur en dieren, worden de kinderen ook voorzien van gezonde, biologische voeding.

 

Het belang van biologische voeding

Als ouder wil je natuurlijk alleen maar het beste voor je kinderen. Je wilt dat je kind gelukkig, maar vooral ook gezond is. Om die reden is het belangrijk dat je kritisch kijkt tegenover het voedsel dat je aan je kind geeft. Dat je je kind niet elke dag twee pakken koeken en twee liter cola moet geven, dat weet iedereen. Maar zelfs voeding die normaal gezien gezond zou moeten zijn is dit niet altijd. Je weet namelijk nooit echt wat er met het voedsel gebeurt. Natuurlijk worden er wel controles op uitgevoerd, maar als je echt een veilige keuze wilt maken dan kies je het beste voor bio voeding. Biologische voeding wordt namelijk geproduceerd zonder kunstmest, chemische bestrijdingsmiddelen, genetische modificatie, groeihormonen of antibiotica. Al deze toevoegingen maken je eten ongezond. Eens je je kind biologisch laat eten, zal je al snel enkele veranderingen opmerken. Je kind zal zo bijvoorbeeld minder vatbaar zijn voor allerlei infecties. De weerstand gaat dus omhoog! Daarnaast zal je kind meer energie krijgen.

 

Het beste van beide werelden

Een internationaal kinderdagverblijf dat ook nog eens biologisch is? Dat lijkt misschien onmogelijk om te vinden, maar Amstelveen heeft het! Door te kiezen voor beiden, heb je het beste van beide werelden in één kinderdagverblijf. De kinderen zullen dus leren van andere culturen, andere geloven, normen en waarde en zullen tegelijk kunnen genieten van de rust van de natuur, de dieren en het gezond eten. Meer kan je voor je kind niet verlangen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright Fan log radio 1 journal 2022
Tech Nerd theme designed by Siteturner